Grøntsagssuppe med laks

Herhjemme har vi indført en ugentlig suppedag. Det er virkelig nemt og altid lækkert, især på denne årstid, hvor det er godt med noget comfort food. Her har jeg lavet en version med laks, men torsk, makrel eller andet kunne også være brugt. Det er en nem måde at få noget fisk ind i sin hverdag, hvis man skulle mangle lidt inspiration til det! En anden god ting ved fisk er den korte tilberedningstid. Især i en suppe, hvor lakseternene her bare skal ned og koge nogle få minutter, så er de klar. Hvis man er lidt effektiv i køkkenet, kan man have suppen er klar på en halv time, og hurtig aftensmad kan vi jo alle have brug for en gang imellem!
Jeg er begyndt at komme havregryn i de blendede grøntsagssupper, jeg laver, for det giver en rigtig cremet suppe, når de får lov at koge med og blive blendet. Det kan varmt anbefales, selvom nogle måske synes, det lyder lidt underligt. Flødeosten runder den så af på en virkelig lækker måde.
Hva' Ska' Vi Ha'? er flyttet! For fremtiden vil jeg ikke lægge flere indlæg op her, men i stedet på den nye hjemmeside. Gå direkte til dette indlæg her ---> Grøntsagssuppe med laks

Etiketter: , , ,