Røget makrelcreme på sprødt rugbrød med smørsauteret rødkål


Hvis det gerne må gå lidt hurtigt med aftensmaden en dag, har jeg her en idé. Det smarte er nemlig, at det mest besværlige af tilberedningen allerede er gjort - rugbrødet er bagt og makrellen er røget. Det er klart en af de mere simple opskrifter fra min side, men den kan sagtens varieres. Man kunne helt eller delvist erstatte rødkålen med andre slags grøntsager, fx gulerødder i skiver, porreringe, blomkål, fennikel, eller hvad end der skulle være i sæson. 
Tidligere på ugen fik vi rødkålssalat, hvortil der var indkøbt et rødkålshoved. Sådan et er der jo meget mad i, og vi har da i hvert fald stadig til 3-4 gange endnu! Heldigvis kan det jo også holde sig i en lille evighed i en plastikpose på køl, så det kan "spredes lidt ud" over nogle uger.



Hva' Ska' Vi Ha'? er flyttet! For fremtiden vil jeg ikke lægge flere indlæg op her, men i stedet på den nye hjemmeside. Gå direkte til dette indlæg her ---> Røget makrelcreme på sprødt rugbrød med smørsauteret rødkål

Etiketter: , ,